На військовому полігоні під Житомиром десантники змагалися за звання "Кращий танковий взвод" » Новини Житомира
 
 


На військовому полігоні під Житомиром десантники змагалися за звання "Кращий танковий взвод"

Автор: news_maker від 22-08-2017, 17:57, переглядів: 1 110

На військовому полігоні під Житомиром десантники змагалися за звання "Кращий танковий взвод"

Впродовж тижня під спекотним сонцем тривала не менш спекотна боротьба між танковими взводами на першість серед бригад Високомобільних десантних військ. Такі військово-спортивні ігри називають танковим біатлоном. Програму турніру командування ВДВ готувало максимально наближеною до стандартів НАТО та міжнародних змагань.
Загалом змагання складалися з декількох етапів: наступальний бій, оборонний бій, снайперська стрільба, водіння танка, евакуація та надання першої медичної допомоги пораненим і визначення рівня фізичної підготовки танкістів.
Організатори пояснюють, що усі ці вправи фактично взяті з бойових ситуацій та вдосталь насичені тактичними епізодами реального бою. Водночас такі змагання вдосконалюють навички танкових взводів, а комплекс вправ у рамках біатлону знадобиться десантникам під час виконання бойових завдань у зоні АТО, повідомляє прес-служба Командування Високомобільних десантних військ Збройних сил України.
Перемогу на змаганнях здобув танковий взвод з 25-ї окремої повітряно-десантної бригади. Командир танкової роти бригади Андрій Зайченко розповідає, що це не перша їх звитяга в таких змаганнях – у 2016 році вони здобули перемогу на турнірі, який проводився в зоні антитерористичної операції.
Додамо, що після визначення кращих танкових підрозділів в усіх видах та родах військ будуть проведені змагання на першість Збройних Сил України, переможець яких представлятиме Україну на міжнародних змаганнях з танкового біатлону.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: