В Коростені журналісти поцікавилися ходом робіт на одному з об'єктів ДФРР » Новини Житомира
 
 


В Коростені журналісти поцікавилися ходом робіт на одному з об'єктів ДФРР

Автор: news_maker від 22-08-2017, 18:26, переглядів: 1 384

В Коростені журналісти поцікавилися ходом робіт на одному з об'єктів ДФРР

Знімальна група місцевого телебачення побувала на території загальноосвітньої школи №13, де триває реконструкція в рамках проекту, що фінансується з державного фонду регіонального розвитку "Реконструкція частини будівлі ЗОШ №13 під туалет з надбудовою другого поверху".
На сьогодні директор школи Віра Волошенко констатує низьку якість робіт:
"Вони зробили стяжку і на мокру цю стяжку поклали, мабуть, цей утеплювач. Коли я прийшла, ґвалт підняла, ось вони зняли підлогу як таку".

Крім цього, кажуть, що в нових санвузлах плитку для підлоги поклали на стіни; колір даху не відповідає зазначеному в проекті, констатують в сюжеті журналісти коростенського телебачення. Зараз на об'єкті працює бригада з Вінниці у складі шести осіб:
"Якщо б ми почали робити, наша бригада, раніше, можливо, все було б зовсім по-іншому. Я скажу, що наша бригада вінницька приїхали тільки три тижні тому. Ми зайнялися фасадом і зараз людей мало, ми скільки встигаємо, стільки й робимо",– розповів бригадир Володимир Черній.

В інформації про проект, розміщеній на сайті Міністерства регіонального розвитку йдеться, що реалізувати його передбачається у два етапи. I етап – реконструкція дерев’яної будівлі з її знесенням та будівництвом двоповерхової цегляної.
II етап – реконструкція з добудовою та надбудовою другого поверху існуючої цегляної одноповерхової будівлі з майбутнім розміщенням у цьому блоці молодших класів. Робочий проект реконструкції дерев’яної частини передбачає будівництво двоповерхового блоку, розміром в плані 18х16 м. На 1-му поверсі передбачається розміщення головного вхідного вузла з вестибюлем та гардеробом, дві класні кімнати, санвузли для учнів та вчителів.
На 2-му поверсі – актова зала на 80 місць, класна кімната, інвентарна, санвузли, рекреація. Виконавцем робіт через систему Prozorro визначено житомирське ТОВ "Уют Строй". Загальна вартість проекту – 15 мільйонів гривень. Частка міського бюджету Коростеня – 11,92 % або один мільйон 787 тисяч гривень; державного бюджету – 88,08 % або 13 мільйонів 213 тисяч гривень. Всі роботи мають бути завершені в грудні 2018 року.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: