Аптека №127 з липня відновила виготовлення лікарських препаратів за рецептами лікарів » Новини Житомира
 
 


Аптека №127 з липня відновила виготовлення лікарських препаратів за рецептами лікарів

Автор: news_maker від 30-08-2017, 18:09, переглядів: 1 169

Аптека №127 з липня відновила виготовлення лікарських препаратів за рецептами лікарів

За підтримки Житомирської міської ради аптека № 127, що на майдані Соборному, з липня 2017 року відновила виготовлення лікарських препаратів за рецептами лікарів.

Незважаючи на те, що сучасні фармацевтичні підприємства та компанії виробляють великий асортимент лікарських засобів, виготовлення ліків за індивідуальними рецептами не втратило своєї актуальності і сьогодні. На жаль, не всі лікарські засоби можливо виготовити в заводських умовах, є чимала кількість ліків, які можна виготовити лише в аптеці.

Багато хворих потребують саме індивідуального підходу до підбору дозування та складу лікарського засобу, зважаючи на вік, масу, індивідуальну реакцію на препарати тощо. Таку важливу функцію виконує естемпоральна рецептура: адже ліки, виготовлені фахівцями безпосередньо в аптеці, мають особливу енергетику.

Колектив КП «Аптека № 127» отримав ліцензію на виготовлення лікарських засобів в умовах аптеки, закупив нове та відновив старе обладнання, провів необхідні ремонтні роботи, зібрав понад 70 прописів розчинів, емульсій, порошків, мазей, відварів, завдяки яким не один рік лікарі допомагали хворим.

Сьогодні аптека виготовляє як рецептурні, так і безрецептурні лікарські засоби (готові лікарські засоби, які можна придбати в аптеці без рецепта), які застосовуються в педіатрії, дерматології, неврології, тощо. З рецептами працює висококваліфікований персонал, який володіє необхідними знаннями та має відповідну кваліфікацію.

Фармацевти аптеки вкладають свої знання та душу, аби виготовити ліки та допомогти мешканцям нашого міста.
Аптека знаходиться в центрі міста, на майдані Соборному, була заснована у 1961 році та є однією з найстаріших аптек Житомирської області. За 55 років роботи близько 7 мільйонів відвідувачів аптеки отримали необхідну допомогу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: