У Новограді-Волинському фура збила двох велосипедистів » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському фура збила двох велосипедистів

Автор: news_maker від 31-08-2017, 12:04, переглядів: 1 434

У Новограді-Волинському фура збила двох велосипедистів

Дорожньо-транспортна пригода сталася на світанку 31 серпня на 253 км автодороги Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі. Усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження.
Попередньо встановлено, що близько 4 години ранку на автодорозі поблизу с. Жеребилівки водій вантажного автомобіля «Ман», 26-річного жителя Кіровоградської області, рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на двох велосипедистів, які їхали узбіччям у зустрічному напрямку.
Унаслідок ДТП один з велосипедистів, 18-річний житель с. Великої Деражні Новоград-Волинського району, отримав смертельні тілесні ушкодження і загинув на місці пригоди. Інший – 22-річний односельчанин загиблого з травмами був доставлений до лікарні.
Усі обставини та причини, що призвели до фатальної дорожньо-транспортної пригоди, встановлюються у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: