На виконкомі знову збираються переглянути вартість проїзду в електротранспорті » Новини Житомира
 
 


На виконкомі знову збираються переглянути вартість проїзду в електротранспорті

Автор: news_maker від 4-09-2017, 19:38, переглядів: 1 236

На виконкомі знову збираються переглянути вартість проїзду в електротранспорті

Питання "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 16.05.2017 № 456 "Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування" стоїть другим у списку після звіту про виконання міського бюджету за І півріччя цього року. Третім іде питання про встановлення видів та вартості проїзних квитків.
Щодо зміни вартості проїзду, то у проекті рішення, зокрема, йдеться про те, що клопотання стосовно підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті до 3 гривень подало Житомирське трамвайно-тролейбусне управління. Своє прохання підприємство мотивувало необхідністю приведення тарифу на проїзд у відповідність економічно обґрунтованим витратам, зростанням тарифів на електричну енергію для міського електричного транспорту, а також зростанням вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, технічного обслуговування, ремонту та комплектуючих. Нагадаємо, 16 серпня питання підвищення проїзду в міському електротранспорті вже виносилося на розгляд, однак не було підтримане – за проголосували лише 12 з 16 присутніх на засіданні членів виконкому.
Загалом, на засідання найближчого засідання виконавчого комітету Житомирської міськради, яке заплановане на середу, 6 вересня, винесено 71 питання. 30 з них стосуються захисту інтересів дітей, серед інших – встановлення графіків руху, затвердження фінпланів підприємств, надання дозволів на зовнішню рекламу, оренду комунального майна, виплата соціальних допомог та інші.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: