Житомирський рибоохоронний патруль знищив заборонені знаряддя лову » Новини Житомира
 
 


Житомирський рибоохоронний патруль знищив заборонені знаряддя лову

Автор: news_maker від 5-09-2017, 18:33, переглядів: 991

Житомирський рибоохоронний патруль знищив заборонені знаряддя лову

З 7 червня по 31 серпня Житомирським рибоохоронним патрулем викрито 375 правопорушень, з них 133 грубих порушень правил рибальства. Знаряддя лову (сітки, ятера, раколовки, заборчики та інші заборонені знаряддя лову) вилучались рибоохоронними патрульними згідно адміністративних протоколів та зберігались в управлінні до прийняття відповідного рішення у суді.

Так, 4 вересня 2017 року Житомирський рибоохоронний патруль здійснив знищення заборонених знарядь лову. У присутності працівників засобів масової інформації та членів комісії, до складу якої окрім працівників рибоохоронного патруля, входили представники Житомирської ОДПІ Управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Житомирській області, управління юстиції у Житомирській області, ГО «Федерація риболовного спорту у Житомирській області» і громадськості було знищено 491 заборонених знарядь лову (сітки, ятера, раколовки, заборчики), загальною протяжністю понад 20 кілометрів.

Знищення здійснювалось шляхом приведення сіток у не придатність (рубання, різання), з подальшим направленням до спеціалізованого підприємства по утилізації.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: