Минулого місяця поліцейські затримали на Житомирщині майже 400 іноземців » Новини Житомира
 
 


Минулого місяця поліцейські затримали на Житомирщині майже 400 іноземців

Автор: news_maker від 5-09-2017, 20:06, переглядів: 1 060

Минулого місяця поліцейські затримали на Житомирщині майже 400 іноземців

Упродовж серпня поліцейські спільно з міграційною службою виявили близько 370 адміністративних порушень, вчинених громадянами інших держав. Майже кожне третє пов’язане із правилами перебування в Україні. Також поліцейські розкрили 10 із 18 зареєстрованих упродовж місяця кримінальних діянь, вчинених іноземцями. Серед злочинів, які інкримінуються громадянам інших держав - умисне тяжке тілесне ушкодження, крадіжки, незаконні поводження зі зброєю та накрозлочини.
Так, 15 серпня у смт. Іршанськ Хорошівського району громадянин Російської Федерації спричинив ножове поранення місцевому жителю. Конфлікту між чоловіками передувало спільне розпиття спиртного. Нині один з чоловіків перебуває на лікуванні, а інший – затриманий у зв’язку з проведенням досудового розслідування.
Що стосується адміністративного законодавства, то 133 особи допустили порушення, пов’язані із правилами проживання в Україні, і за матеріалами поліції були притягнені працівниками міграційної служби до відповідальності. Стосовно 38 осіб направлено подання на скорочення терміну перебування в державі. Ще 42 - пропонується примусово видворити за межі України із застосуванням заборони в’їзду терміном на 3 роки, кажуть у відділі комунікації Нацполіції в області. Станом на 1 вересня уже прийнято рішення про примусове повернення до країни 35 осіб – переважно громадян СНД.
Нагадаємо, що голова Національної поліції України Сергій Князєв 8 серпня під час селекторної наради у МВС наголосив на необхідності випрацювати ефективний алгоритм дій, за яким іноземці, схильні до правопорушень, однозначно б несли покарання та негайно видворялись би за межі України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: