Чуднівська гімназія відзначила 30-річчя створення закладу » Новини Житомира
 
 


Чуднівська гімназія відзначила 30-річчя створення закладу

Автор: news_maker від 5-09-2017, 20:17, переглядів: 1 394

Чуднівська гімназія відзначила 30-річчя створення закладу

Він був введений в експлуатацію у 1987 році і за проектною документацією розрахований майже на 1200 учнів. Нині тут навчається 640 дітей та працює 67 педагогів. Це один із кращих закладів Чуднівщини, який впродовж останніх років посідає призові місця, а цьогоріч друге місце в області в рейтингу щодо результативності учнів в обласних олімпіадах та всеукраїнських і міжнародних конкурсах. Говорить директор навчального закладу Ніна Дячук:
"У 2014 році наш педагогічний колектив підготував 21 призера, у 2015-2016роках – 19 призерів та в 2016 – 2017 році 26 призерів обласних олімпіад та конкурсів. Проведений моніторинг навчальних досягнень випускників гімназії показав, що розбіжностей в оцінюванні як річному, так і державної підсумкової атестації , що проходила у формі ЗНО – немає".

Окрім міцних ґрунтовних знань, учні Чуднівської гімназії отримують навики майстерності, які допомагають їм у виборі майбутньої професії, зокрема, водія. Щороку до 40 старшокласників, не лише гімназії, а й навколишніх сіл, отримують свідоцтво про підготовку водіїв транспортних засобів категорій "В" і "С". Для освоєння теорії та практики створені всі необхідні умови, наголошує вчитель автосправи Чуднівської гімназії Володимир Рудзей:
"У нас обладнано п’ять кабінетів: правил вуличного руху, будови й експлуатації автомобіля, охорони праці й навколишнього середовища і основ безпеки дорожнього руху, лабораторія монтажних і демонтажних робіт і лабораторія гарячого регулювання. Є також чотири автомобілі – ВАЗ 21063, ГАЗ 31029 і два автомобілі ГАЗ 53. Навчання у нас безкоштовне і ми запрошуємо до себе старшокласників з навколишніх шкіл".

У новому навчальному році Чуднівська гімназія першою в районі отримала статус опорного загальноосвітнього навчального закладу та долучилась до всеукраїнського науково-педагогічного проекту "Інтелект України", в рамках якого в гімназії сформовано спеціальний клас для обдарованих учнів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: