Вартість проїзду в електротранспорті Житомира підвищили до 3 гривень » Новини Житомира
 
 


Вартість проїзду в електротранспорті Житомира підвищили до 3 гривень

Автор: news_maker від 6-09-2017, 11:02, переглядів: 2 286

Вартість проїзду в електротранспорті Житомира підвищили до 3 гривень

Таке рішення прийняли на засіданні виконкому, сьогодні 6 вересня. "За" проголосували 15 присутніх членів виконкому, "проти" - 1, утримались – 3. Брали участь у засіданні 20 осіб.

"За три останні роки кількість рухомого складу нарощена, обсяг відпрацьованого часу, пробігу тролейбусів залишається на тих ще показниках, але кількість людей скорочена. І 92 тролейбуса на лінії, як це сьогодні, такого ніколи не було", - сказав заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Варто відзначити, що вартість безлімітних проїзних електронних квитків залишиться на тому ж рівні. Для школярів - 35 грн., для студентів - 70 грн., громадський - 140 грн. Також, найближчим часом будуть введені проїзні з обмеженою кількістю поїздок. Детальніше про них можна прочитати за посиланням http://zt-news.org.ua/index.php?newsid=8701.

Додамо, що виконком на засіданні 16 серпня не зміг погодити підвищення вартості проїзду в електротранспорті з 2 до 3 гривень. Для прийняття рішення не вистачило одного голосу.

Де можна придбати та поповнити проїзний на електротранспорт? Детальніше за посиланням: http://zt-news.org.ua/index.php?newsid=8712.

Нагадаємо, з графіками руху тролейбусів та трамваїв можна ознайомитись на офіційному сайті Житомирського ТТУ http://ttu.zt.ua/graf.html, а вже незабаром і на самих зупинках транспорту.

Вартість проїзду в електротранспорті Житомира підвищили до 3 гривень

Категорія: Новини / Блоги

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: