У Житомирі презентували платформу екологічно-дружніх вчинків » Новини Житомира
 
 


У Житомирі презентували платформу екологічно-дружніх вчинків

Автор: news_maker від 12-09-2017, 12:03, переглядів: 1 214

У Житомирі презентували платформу екологічно-дружніх вчинків

9 вересня у Житомирі відбулася презентація мобільного додатку «Кліматичні краплі», що відстежує та винагороджує екологічно-дружні вчинки громадян.

Додаток переводить у бали рух велосипедом, заходи з утеплення будівель та виробництво сонячної електроенергії. Отримані бали можна обміняти на безкоштовні напої у партнерів додатку – Casual cafe «Мандри» та ресторації Це Щось.

«Ми починаємо пілотну фазу нашого проекту саме з Житомира, адже місто вже є одним із лідерів в Україні у сфері розвитку енергоефективності та відновлювальних джерел енергії», - розповів Кирило Томляк, директор ТОВ «КТ-Енергія». – «Щиро вдячний першим користувачам додатку та нашим партнерам за співпрацю. Закликаю активних громадян, якікористуються велосипедом, генерують зелену електроенергію та утеплюють будинки, а також відповідальний бізнес долучатись до даної ініціативи».

«Ми раді долучитися до платформи «Кліматичні Краплі». Вже сьогодні додаток в тестовому режимі працює кафе «Мандри», а зароблені бали можна обміняти на чашку кави або чаю. В перспективі ми плануємо підключити до платформи й інші заклади мережі SALAD» - зазначила менеджер кафе «Мандри» Оксана Онищук.

Ірина Маренкова, власник ресторації «Це Щось» зауважила: «Наш заклад радий доєднатись до даної ініціативи, адже додаток «Кліматичні краплі» дозволяє громадянам та екологічно-відповідальному бізнесу наочно продемонструвати свій внесок у покращення екологічної ситуації та енергоефективності міста!»

«Робота платформи «Кліматичні Краплі» відповідає міській політиці з підвищення енергоефективності, розвитку відновлюваної енергетики та протидії змінам клімату в нашому місті. Прошу звернути увагу на дану ініціативу мешканців багатоквартирних та приватних будинків, що здійснюють термомодернізацію. Наразі ми опрацьовуємо варіанти співпраці в рамках даної платформи навколо муніціпальних будівель, де мали місце проекти з термомодернізації», - зазначила Тетяна Зятікова, начальник відділу інфраструктурних проектів, енергоефективності та промоцій департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради.

Впродовж найближчих тижнів планується збільшити кількість партнерів додатку та пропозицій щодо обміну «Крапель» на знижки та інші бонуси. Сам додаток, в свою чергу, буде удосконалено з урахуванням побажань перших користувачів.

Завантажти додаток: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.kt_energy
Більше інформації про проект: http://climatedrops.com/

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: