На Житомирщині затримали крадіїв деревини » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали крадіїв деревини

Автор: news_maker від 15-09-2017, 15:04, переглядів: 975

На Житомирщині затримали крадіїв деревини

Під час профілактичного відпрацювання району працівники поліції зупинили вантажівку та трактор з лісопродукцією у причепах, документи на яку були відсутні. Правоохоронці вилучили транспортні засоби з вантажем та розпочали досудові розслідування.
14 вересня близько 22.00 поліцейські, які проводили профілактичні заходи по запобіганню незаконній порубці лісу, помітили автомобіль «DAF» з причепом, який рухався околицею районного центру. Як з’ясувалось, у причепі знаходились 56 триметрових дубових колод.
Керманич, 31-річниий місцевий житель, відмовився пояснити, звідки та з якою метою перевозить вантаж. Жодних документів, що підтверджували б походження лісопродукції та законність її перевезення, чоловік не надав.

Ще за півгодини трактор «ЮМЗ», у причепі якого знаходились близько 3 куб м. соснових дощок, поліцейські зупинили у самому райцентрі. І цього разу 18-річний керманич не зміг пояснити звідки везе лісопродукцію та не надав жодних документів на неї.
Відтак транспортні засоби та деревину було вилучено.
Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває подальше з’ясування обставин.
Винуватцям може загрожувати штраф або громадські чи виправні роботи, або піврічний арешт чи позбавлення волі строком до 3 років.

На Житомирщині затримали крадіїв деревини

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: