Житомирщина посилить ваговий контроль за великогабаритним транспортом, - Гундич » Новини Житомира
 
 


Житомирщина посилить ваговий контроль за великогабаритним транспортом, - Гундич

Автор: news_maker від 15-09-2017, 15:33, переглядів: 1 413

Житомирщина посилить ваговий контроль за великогабаритним транспортом, - Гундич

Втрачає сенс ремонт доріг, якщо не буде належного контролю за перевантаження великогабаритного транспорту.

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сьогодні, 15 вересня, під час зустрічі з головою Державної служби України з безпеки на транспорті Михайлом Ноняком.

«У бюджеті 2018 року ми обов’язково передбачатимемо кошти на майданчики для вагових комплексів. Вже дав доручення визначити, скільки нам потрібно майданчиків і де їх розмістити. Якщо потрібно буде докупити ще вагових комплексів, то ми їх купимо, адже в інакшому випадку гріш ціна тим ремонтам доріг, на які ми витрачаємо мільйони», – наголосив Ігор Гундич.

За словами Михайла Ноняка, до кінця року область отримає ще 3 габаритно-вагові комплекси, а також на сьогодні у процесі вирішення питання щодо збільшення працівників Укртрансбезпеки в області, адже лише за наявності інспекторів можливе зважування автомобілів.

Під час робочої зустрічі сторони також обговорили співпрацю між Укртрансбезпекою, поліцією та обласною адміністрацією, наголосили на важливості переведення послуг Укртрансбезпеки в електронний формат, що відбуватиметься вже наступного року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: