На Житомирщині мисливець полюючи на пернату дичину, здійснив постріл у чоловіка, який рибалив » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині мисливець полюючи на пернату дичину, здійснив постріл у чоловіка, який рибалив

Автор: news_maker від 18-09-2017, 19:34, переглядів: 915

На Житомирщині мисливець полюючи на пернату дичину, здійснив постріл у чоловіка, який рибалив

Подія трапилася увечері 16 вересня у Баранівському районі. Мисливець, полюючи на пернату дичину, здійснив постріл і поцілив у чоловіка, який рибалив на цьому ж водоймищі. Потерпілого госпіталізовано. Нині усі обставини події з’ясовуються у ході досудового розслідування.
До Баранівського відділення поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію 54-річного жителя району з вогнепальним пораненням грудної клітини.
З’ясовуючи обставини, працівники слідчо-оперативної групи встановили, що поранення чоловік отримав під час риболовлі на водоймі неподалік с. Гриньків. Попередньо встановлено, що того вечора на тій же водоймі полював на качок 32-річний односельчанин потерпілого. Имаючи у руках заряджену рушницю, чоловік перечепився і натиснув на гачок. Мимовільним пострілом було поранено рибалку.
Слідчі кваліфікували подію за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Рушницю у мисливця поліцейські вилучили і направили на експертне дослідження.
За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання від громадських робіт до обмеження волі строком на 2 роки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: