Ремонтні роботи на житомирській об'їзній майже завершено » Новини Житомира
 
 


Ремонтні роботи на житомирській об'їзній майже завершено

Автор: news_maker від 18-09-2017, 19:38, переглядів: 1 201

Ремонтні роботи на житомирській об'їзній майже завершено

У ході реконструкції Південного обходу вже виконано демонтаж існуючих цементобетонних плит, із наступним подрібненням матеріалу в дробарці. Влаштовано вирівнюючий шар із оптимальної щебенево-піщаної суміші та оброблену цементом основу із щебеневої суміші з додаванням цементу. Проведені роботи з влаштування нижнього шару покриття із крупнозернистого щільного асфальтобетону та покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону.
На даний час вже розпочаті роботи з облаштування безпеки руху, повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг області. Робітники влаштовують перехідно-швидкісні смуги, дорожні знаки, наносять розмітку та ставлять бар’єрне огородження із оцинкованої сталі. На ділянках біля автобусних зупинок планується встановити зовнішнє освітлення. Додамо, що востаннє ремонт цієї дороги проходив близько 30 років тому. Довжина ділянки на якій здійснюється ремонт становить більше двох кілометрів. Ширина проїзної частини – 7,5 м. На всій довжині траси влаштовано три з’їзди в поле та одне примикання в с. Калинівка.
Нагадаємо, що у зв’язку з капітальним ремонтом рух на даній ділянці закрито, тому в Службі автомобільних доріг закликають водіїв уважно слідкувати за дорожніми знаками та бути уважними під час руху.

Ремонтні роботи на житомирській об'їзній майже завершено
Ремонтні роботи на житомирській об'їзній майже завершено

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: