У Житомирській міськраді розповіли про намір створити потужний IT-університет » Новини Житомира
 
 


У Житомирській міськраді розповіли про намір створити потужний IT-університет

Автор: news_maker від 27-09-2017, 12:36, переглядів: 1 043

У Житомирській міськраді розповіли про намір створити потужний IT-університет

Про це під час зустрічі з волонтерами Корпусу Миру США заявив житомирський міський голова Сергій Сухомлин, відповідаючи на питання гостей про те, в яких сферах вони можуть допомогти Житомиру:
"Ми розглядаємо разом з областю будівництво в місті Житомирі нового інституту – ІТ-університету. Створення ІТ-університету ми розглядаємо за французькою моделлю – це дещо нове в сфері освіти. Ми хочемо зробити такий університет, який буде конкурувати не всередині України, а на рівні Європи. І від будь-якої допомоги в цьому напрямку ми точно не відмовлятимемося".

Активніше розвивати IT-сферу збираються і в області. Нагадаємо: два тижні тому на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету і комунальної власності обласної ради обговорювали перспективи створення в місті Регіонального центру комерціалізації технологій та підприємництва. За словами директора обласного департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Олексія Шатила, робота Регіонального центру буде спрямована на комплексну підтримку суб’єктів підприємництва, які є пріоритетними для нашої області, зокрема, і ІТ-індустрії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: