Президент присвоїв житомирянину почесне звання «Заслужений вчитель України» » Новини Житомира
 
 


Президент присвоїв житомирянину почесне звання «Заслужений вчитель України»

Автор: news_maker від 29-09-2017, 11:55, переглядів: 1 442

Президент присвоїв житомирянину почесне звання «Заслужений вчитель України»

28 вересня Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з працівниками освіти вручив нагрудний знак та посвідчення до почесного звання «Заслужений вчитель України» Шатківському Віталію Миколайовичу.

Віталій Миколайович Шатківський, вчитель інформатики Житомирської загальноосвітньої школи І—III ступенів № 30, переможець всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» в номінації «Інформатика», нагороджений Указом Президента України від 28 вересня 2017 року «Про присвоєння почесного звання «Заслужений вчитель України» переможцям всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм.

Віталій Шатківський своїм основним завданням вбачає підготовку професіональних користувачів комп’ютерної техніки. З цією метою використовує власні програмні продукти, онлайн-платформи для навчання, контролю і оцінювання результатів роботи учнів; технології квест-презентації, мережеве та онлайн-тестування; індивідуальні та групові форми роботи з учнями. Залучає їх до проектної діяльності, науково-дослідницької роботи. Веде на базі школи гурток «Програмування та дизайн».

Учні Віталія Миколайовича – призери постійно у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з інформатики, інформаційних технологій, Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, міському конкурсі «Ярмарок ідей в галузі високих технологій».

Віталій Шатківський у 2012 році отримав Грант міського голови як розробник-адміністратор Інтернет-порталу «Сайт учнів м. Житомира», у 2014 році посів І місце у Всеукраїнському конкурсі майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» в номінації «Керівник гуртка».

Творчий доробок вчителя занесений до каталогів ІV та VІІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій. Педагог постійно підвищує професійну кваліфікацію. Протягом квітня-червня 2017 року успішно опанував матеріал навчальних курсів з Веб-програмування від ІТ компанії Viseven, «Сервіси Google у професійній діяльності викладача/адміністратора навчального закладу», «Стратегічна взаємодія та математичне моделювання. Теорія Ігор» на онлайн-платформі Coursera. У рамках проекту з перезавантаження освіти міста Житомир у групі однодумців Віталій Миколайович розробляє проект «Профілакторій для освітян».

Педагогічне кредо Віталія Шатківського: «Учні вміють більше, ніж вони думають, потрібно розкрити ці вміння!».

«Активна позиція у житті - це саме те, що я намагаюся виховати у своїх учнів та вихованців. Заняття спортом, туризм, альпінізм, сноубординг, велогонки, танці та співи, гра на гітарі, участь у культурних, спортивних, громадських заходах школи - це все бачать учні, їх батьки, колеги, що відвідують такі заходи і слідкують у соцмережах за життям школи. Постійне висвітлення такого способу життя сподіваюсь надихає і наставляє інших», - вважає Вітай Шатківський.

Президент присвоїв житомирянину почесне звання «Заслужений вчитель України»
Президент присвоїв житомирянину почесне звання «Заслужений вчитель України»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: