Голосування за проекти бюджету участі в Житомирі проходитиме лише в онлайн режимі » Новини Житомира
 
 


Голосування за проекти бюджету участі в Житомирі проходитиме лише в онлайн режимі

Автор: news_maker від 29-09-2017, 20:49, переглядів: 1 222

Голосування за проекти бюджету участі в Житомирі проходитиме лише в онлайн режимі

Вже з 1 жовтня жителі обласного центру можуть зробити свій вибір на користь проектів, які покликані, на думку їх авторів, покращити життя в Житомирі. В цьому році всього до загальноміського голосування допущено 60 проектів, ознайомитися з якими можна на сайті "Бюджет участі в Житомирі" http://gromada.zt-rada.gov.ua/. Кожен учасник голосування може обрати не більше п'яти проектів. Ті з ідей, які наберуть найбліьше голосів, мають бути реалізовані в настйпному році, на що з міського бюджету виділяється 12 мільйонів гривень.
"Бюджет участі – це унікальна можливість для мешканців міста самостійно визначити, на що саме варто спрямувати бюджетні кошти, – вважає міський голова Житомира Сергій Сухомлин. – Це вже другий рік, коли у нас в Житомирі проходить голосуавння за проекти, які ініціюють самі люди. І перший рік викликав величезний інтерес серед житмоирян, тисячі людей прийшли і самі особисто проголосували. І це надихнуло нас на те, щоб повторити проект в наступному році. І з кожним роком якість проектів зростає. В цьому році проектів ствло в рази більше і набагато якісніші, ніж були в тому році".

Нововведенням цього року є онлайн-голосування. Проголосувати можна двома способами: або на сайті Житомирської міської ради, або в пунктах для голосування, де також вже не буде паперових бюлетенів, як торік, пояснив голова координаційної ради з питань впровадження проекту "Бюджет участі в Житомирі" Сергій Намєснік:
"Люди будуть сідати за стіл разом з операторами, співробітниками міської ради, які будуть допомагати їх в електроному вигляді ввесті особисті дані та обрати необхідні проекти. Це цікаво ще й тим, що тепер ми не будемо чекати 10 числа і потім відкривати скриньки, а одразу в онлайн режімі ми будемо бачити промвжні результати голосування".

Пункти для голосування діятимуть з 1 по 10 жовтня в Житомирській міській раді, Корольовській та Богунській районних радах. У будні проголосувати можна з 10.00 до 19.00 години, у вихідні – з 11.00 до 15.00. Щоб отримати можливість долучитися до відбору проектіув Бюджету участі, потрібно мати підтвердження своєї приналежності до міста, тобто мати при собі паспорт з реєстрацією в Житомирі або студентський квиток чи довідку з роботи.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: