У Коростишеві згорів нежитловий корпус санаторію «Тетерів» » Новини Житомира
 
 


У Коростишеві згорів нежитловий корпус санаторію «Тетерів»

Автор: news_maker від 1-10-2017, 19:58, переглядів: 1 256

У Коростишеві згорів нежитловий корпус санаторію «Тетерів»

1 жовтня о 04:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у нежилому корпусі санаторію «Тетерів», що знаходиться у м. Коростишів. Про це рятувальників сповістив охоронець закладу.

До місця події було направлено два відділення рятувальників. З’ясувалося, що горить дерев’яна будівля восьмого корпусу загальною площею 200 кв.м. Через значне пожежне навантаження вогонь швидко розповсюджувався приміщенням. Будівля не експлуатувалася близько 15 років. У ній зберігалось списане майно, переважно меблі.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення підрозділу з лісового господарства. До вододжерела, що знаходиться на території санаторію, ускладнений під’їзд пожежних автомобілів, тому воду доводилось забирати із іншої водойми за межами закладу.

Силами бійців ДСНС та лісівників о 05:12 пожежу локалізовано, а о 10:40 – ліквідовано. Вогнем знищено корпус. Не допущено перекидання полум’я на сусідні будівлі. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 10 чоловік особового складу підрозділів ДСНС та лісівників, а також 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причина пожежі встановлюється.

У Коростишеві згорів нежитловий корпус санаторію «Тетерів»

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: