Лікар-кардіолог із Житомира отримала державну нагороду » Новини Житомира
 
 


Лікар-кардіолог із Житомира отримала державну нагороду

Автор: news_maker від 2-10-2017, 19:51, переглядів: 1 101

Лікар-кардіолог із Житомира отримала державну нагороду

Завідувач кардіо-диспансерного відділення КУ «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради Олена Ільчишина отримала державну відомчу відзнаку – «Медаллю академіка М.Д. Стражеска».

Про це інформує управління охорони здоров’я ОДА.

За повідомленням управління, під час XVIII Національного конгресу кардіологів України, який відбувся нещодавно у Києві, за заслуги у галузі охорони здоров’я та за вагомий внесок у розвиток кардіології лікар Олена Ільчишина була нагороджена державною відомчою відзнакою – «Медаллю академіка М.Д. Стражеска». Вдруге житомиряни отримують таку нагороду – першу медаль здобув лікар-кардіолог Анатолій Скуртов.

Комісія з державних нагород та геральдики при Президентові України встановила Державну відомчу відзнаку «Медаль академіка М. Д. Стражеска» у 2001 році у зв’язку із 125-річчям від дня народження академіка та для відзначення особливих заслуг у галузі охорони здоров’я та кардіології.

Під час конгресу учасники розглянули основні досягнення та результати останніх міжнародних і вітчизняних досліджень у кардіології. У рамках заходу відбулася міжнародна наукова сесія кардіологів США, Франції та України, спільне засідання Асоціацій кардіологів Польщі та України, спільне засідання Асоціації аритмологів України та Європейської асоціації ритму серця.

Кардіологи, терапевти та сімейні лікарі прослухали доповіді та обмінялися досвідом з кардіохірургами, інтервенційними кардіологами та інвазивними аритмологами. Відбулося робоче засідання головних обласних спеціалістів та провідних вчених кардіологів та кардіохірургів за участю представників Міністерства охорони здоров’я України, на якому обговорено подальші завдання розвитку кардіологічної служби.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: