На Житомирщині поліцейські витягли з криниці жінку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські витягли з криниці жінку

Автор: news_maker від 6-10-2017, 12:36, переглядів: 1 482

На Житомирщині поліцейські витягли з криниці жінку

2 жовтня близько півночі до поліцейських на одній з вулиць селища звернулась жінка із проханням допомогти витягти з криниці людину, чиї крики вона випадково почула. Інспектори кинулись рятувати потерпілу з крижаної води.
Крики про допомогу у нічній тиші розчула жителька селища, яка поверталася додому, і пішла просто на них. За кілька будинків жінка побачила криницю, з якої і лунав голос людини. Спочатку спробувала самотужки допомогти нещасній, яка опинилася на дні колодязя, але не змогла і побігла на дорогу, щоб покликати ще когось.

Саме у цей час неподалік проїздив екіпаж поліцейських, які патрулювали селище у складі групи швидкого реагування.
- Коли ми дізнались, що трапилось, відразу кинулись до криниці. Там у воді стояла людина, було видно лише голову, і відчувалось, що вона вже добряче змерзла, - розповідає сержант поліції Максим Корнійчук.
Інспектори повідомили про подію черговому відділення поліції та рятувальникам і медикам. Проте не стали гаяти час, зняли короб, аби зручніше було доставити жінку. Зуміли її переконати обв’язатись тросом, що був у криниці, і довіритись їм. Таким чином поволі і обережно вдалося витягти потерпілу з крижаної води.

- Вона пробула у ній не менше 40 хвилин, як ми потім дізнались, - доповнює лейтенант поліції Сергій Ільченко. – А температура повітря опустилась до 3-4 градусів тепла.
Уже згодом з’ясувалось, що жінка живе у цьому ж подвір’ї і вийшла увечері набрати з криниці води. У темряві послизнулась та впала.
В її будинку залишались малолітній син та старенька матір, які просто не чули крики про допомогу, та й не змогли б самостійно врятувати жінку.
Того вечора її оглянули медики та надали необхідну допомогу. Нині Наталія Валентинівна уже вдома і почувається добре, а за свій порятунок щиро дякує поліцейським.

На Житомирщині поліцейські витягли з криниці жінку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: