На Житомирщині поліція затримала дачних злодіїв » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція затримала дачних злодіїв

Автор: news_maker від 11-10-2017, 12:54, переглядів: 1 182

На Житомирщині поліція затримала дачних злодіїв

6 жовтня до відділення поліції звернулась киянка із заявою про крадіжку з її дачного будинку, що с. Репище. Уже цього ж дня розшуківці встановили та розшукали двох чоловіків, які винесли з оселі сейф та інші речі. Нині перевіряється їх причетність до подібних злочинів у районі.
На місці події поліцейські з’ясували, що до будинку крадії потрапили, зірвавши навісний замок на вхідних дверях.

За словами господарки, з оселі зникли досить громіздкі речі: сейф, електроприлади, мультиварка та інший господарський реманент.
Відтак розшуківці припустили, що крадії пересувались на автомобілі або іншому транспортному засобі.
- Перевіряючи зібрану нами під час першочергових заходів інформацію, ми запідозрили причетність до крадіжки двох жителів сусіднього селища Чопович і вирішили перевірити їх за місцем проживання, - розповідає начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт.
В одного з них розшуківці дійсно виявили відеоплеєр, ліхтарик та інші речі, зниклі з дачного будинку. Згодом знайшлися й інші викрадені предмети. Відтак чоловіка та його спільника було застримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та доставлено до відділення поліції.
Також для перевірки усіх обставин затримано і автомобіль, що належить одному із чоловіків та яким, ймовірно, вони й їздили навколишніми селами. Принаймі поліцейські підозрюють причетність затриманих ще до кількох фактів крадіжок.
Раніше обоє уже притягались до кримінальної відповідальності. Цього разу їм може загрожувати ув’язнення терміном до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: