У Житомирі дві молоді сім’ї отримали житло в багатоповерховому будинку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі дві молоді сім’ї отримали житло в багатоповерховому будинку

Автор: news_maker від 1-11-2017, 10:06, переглядів: 851

У Житомирі дві молоді сім’ї отримали житло в багатоповерховому будинку

У Житомирі продовжує реалізовуватися державна житлова програма надання пільгових довготермінових кредитів для молоді, за якою у жовтні цього року дві молоді сім’ї отримали житло в багатоповерховому будинку по вул. Євгена Рихліка, 11 в Житомирі, три перші секції якого щойно введені в експлуатацію.

Метою програми є забезпечення житлом визначених категорій мешканців міста Житомира шляхом надання їм пільгових кредитів під 3 відсотки річних.

Житомирське регіональне управління ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» надає іпотечні кредити на будівництво житла за рахунок статутного капіталу Фонду.

Кредит надається молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам (вік кандидата до 36 років) за умови перебування кандидата на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та підтвердження кандидатом своєї платоспроможності.

Основні умови кредитування:

Обов’язковий перший внесок 10 відсотків від вартості будівництва житла.

Розмір процентної ставки - облікова ставка НБУ + 3% річних. Процента ставка є фіксованою. Не підлягає перегляду на протязі всього періоду кредитування. Дострокове погашення кредиту можливе, не тягне за собою штрафні санкції.

Максимальний термін кредитування - до 30 років, але не пізніше ніж до досягнення старшого з подружжя пенсійного віку.

Предметом кредитування є житло в об’єктах незавершеного будівництва, які затверджені Міжвідомчою комісією Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

За більш детальною інформацією слід звертатись до Житомирського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Черняховського, 12-а, тел. 42-25-12.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: