Житомирський "Зеленбуд" наступного року планує отримати півмільйона гривень прибутку » Новини Житомира
 
 


Житомирський "Зеленбуд" наступного року планує отримати півмільйона гривень прибутку

Автор: news_maker від 1-11-2017, 21:50, переглядів: 886

Житомирський "Зеленбуд" наступного року планує отримати півмільйона гривень прибутку

Це на 7% більше, ніж минулоріч. Фінансовий план на 2018 рік з такими показниками під час засідання виконкому міськради презентував керівник комунального підприємства Олександр Шевчук:
"Чистий дохід, від реалізації продуктів, товарів та послуг плануємо отримати 13 мільйонів 435 тисяч. Витратна частина складає 12 мільйонів 927 тисяч. Чистий прибуток плануємо отримати у сумі 508 тисяч. У 2018 році плануємо сплатити податків на суму 6 мільйонів 551 тисяча гривень". Окрім того, "Зеленбуд" планує в дечому змінити стратегію роботи. Говорить житомирський міський голова Сергій Сухомлин:

"Зеленбуд" буде змінювати свій підхід. Ми говорили з Олександром Шевчуком, це була його ініціатива, ми будемо максимально відходити від висадки однорічних рослин і переходити до висадки багаторічних. Їх потім потрібно буде доглядати, підрізати і так далі, але це економить гроші. І місто буде виглядати по-іншому".

Міський голова додає, що в планах збільшити фінансування на висадку нових багаторічних рослин:
"Вже не наступній сесії ми плануємо зробити перерозподіл коштів (близько 400 тисяч гривень), щоб оплатити висадку рослин по Київській. І щоб садити більше дерев. Оскільки "Зеленбуд" кожного року отримує більше грошей на зрізання дерев, ніж на їх посадку. Це вже багаторічна традиція. Ми хочемо, щоб було навпаки".

Сергій Сухомлин розповів, що є плани замінити старі дерева по вулицях Київська та Велика Бердичівська і висадити нові. Також керівник "Зеленбуду" Олександр Шевчук розповів про ситуацію із туями, які наприкінці жовтня були вкрадені невідомими по вулицях Київській та Театральній. Загалом зникло 20 дерев, які будуть заміняти новими саджанцями, але вже після зими.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: