Реперфузійний центр у Житомирі розпочав роботу » Новини Житомира
 
 


Реперфузійний центр у Житомирі розпочав роботу

Автор: news_maker від 1-11-2017, 22:09, переглядів: 961

Реперфузійний центр у Житомирі розпочав роботу

1 листопада, розпочав роботу реперфузійний центр на базі Житомирської обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського.

Про це повідомляє начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.

«Пацієнти будуть потрапляти у реперфузійний центр, як тільки з’явиться така потреба. Основний напрям – це стентування при гострому коронарному синдромі. Акцент ставиться на попередженні інфарктів. Також проводяться імплантації штучних та постійних водіїв ритму серця, виконуються нейрохірургічні втручання», – розповідає Микола Суслик.

За його словами, завдяки такому методу лікування як коронарне втручання пацієнт до 5 днів перебуває в кардіологічному відділенні обласної лікарні, тиждень знаходиться під наглядом лікарів за місцем проживання. І вже через місяць повертається до звичного ритму життя. Тоді як при медикаментозному лікуванні інфаркт розвивається, пацієнт до 6 місяців перебуває на лікуванні, після чого йому оформлюють групу інвалідності.

Реперфузійний центр має 12 ліжок, інфузомати, дефібрилятор, сучасні дихальні апарати, приліжкові кардіомонітори та ін. Він надаватиме медичну допомогу пацієнтам області з гострим коронарним синдромом в цілодобовому режимі. Задля функціонування центру введено 28 нових ставок працівників.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: