Депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2017 рік » Новини Житомира
 
 


Депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2017 рік

Автор: news_maker від 2-11-2017, 12:45, переглядів: 811

Депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2017 рік

На потреби області депутатами розподілено понад 28 мільйонів гривень перевиконання обласного бюджету за 9 місяців поточного року.

Депутати підтримали зміни до обласного бюджету на 2017 рік, спрямувавши кошти від перевиконання за пропозиціями обласної ради та обласної державної адміністрації на суму понад 21 млн грн та кошти на видатки за власними пропозиціями у сумі майже 7 мільйонів гривень.

У результаті внесення змін до бюджету обласна рада вирішила низку проблемних питань. Зокрема, 5 млн грн виділено на додаткову потребу на оплату працівників установ закладів охорони здоров’я та 6,5 млн грн спрямовано на придбання пального для заправки спеціалізованих автомобілів «Швидка допомога» комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та записних части для ремонту. На усунення наслідків стихійного лиха Бердичівський геріатричний пансіонат отримає 410 тис. грн.

Продовжуються ремонтні роботи, а саме реконструкція футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону, і на ці заходи сесія виділили один мільйон гривень.

Окрім цього, в обласний бюджет надійшли гроші від перевиконання митних платежів на суму 28 млн грн, які депутати спрямували на ремонт автомобільних доріг місцевого значення.

Також перерозподілено субвенцію з державного бюджету між місцевими бюджетами та субвенціями з обласного бюджету на погашення різниці в тарифах на послуги тепло-,водопостачання, надання державної підтримки особам з особливими потребами, медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, а саме на цільові видатки на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування тощо.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: