У Бердичеві незабаром керівники комунальних підприємств звітуватимуть про роботу з неплатниками » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві незабаром керівники комунальних підприємств звітуватимуть про роботу з неплатниками

Автор: news_maker від 3-11-2017, 22:12, переглядів: 929

У Бердичеві незабаром керівники комунальних підприємств звітуватимуть про роботу з неплатниками

Сума боргу жителів Бердичева за тепло та водопостачання сягнула понад 13 мільйонів гривень, розповіли в сюжеті журналісти телекомпанії ВІК. Такі дані на засіданні міської адмінкомісії озвучили представники підприємств-надавачів послуг: понад 10 млн. бердичівляни заборгували за тепло, більше 3 млн. – нерозрахунки за воду. В той же час, місячний фонд заробітної плати, що працівників водоканалу, що тепломережі, становить близько 1 млн. грн.
"Це вам яскравий приклад, де "сидять" зарплати працівників. Люди не платять, відповідно, не отримують і зарплату. Оце є проблема. Ви маєте проводити фінансовий аналіз підприємства, стимулювати ваші служби по роботі з боржниками, а абонвідділи мають працювати безпосередньо", – звернувся до представників комунальних підприємств заступник міського голови Бердичева Сергій Онофрійчук.

Наступного тижня спливає термін виконання доручення, даного працівникам комунальних підприємств – повідомити кожного боржника про суму заборгованості та вказати можливі шляхи виходу з ситуації. Про проведену з неплатниками роботу незабаром на розширеному засіданні виконкому звітуватимуть керівники підприємств-надавачів комунальних послуг.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: