На Житомирщині наближається до завершення осінній призов » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині наближається до завершення осінній призов

Автор: news_maker від 8-11-2017, 20:19, переглядів: 968

На Житомирщині наближається до завершення осінній призов

Цього тижня понад 80 юнаків відправиться безпосередньо до військових частин. Про це нам повідомили в обласному військовому комісаріаті. Служитимуть вони традиційно у різних куточках України і виконувати свій Конституційний обов’язок будуть за екстериторіальним принципом, тобто в інших областях країни. Також варто відзначити, що жодний призовник не буде проходити службу у зоні проведення Антитерористичної операції. У цьому запевняє заступник обласного військового комісара полковник Олександр Рець.
"Наголошую на тому, що згідно Указу Президента, військовослужбовці строкової служби у жодному разі не залучатимуться до проведення АТО. Якщо військовослужбовець висловить побажання взяти участь у бойових діях, він має укласти контракт зі Збройними силами".

Зауважимо, що цієї осені виконувати свій Конституційний обов'язок до Збройних сил України та інших військових формувань підуть понад 4 сотні юнаків Житомирщини. 233 з них служитимуть у Збройних силах України, півтори сотні у Національній гвардії, інші у спеціальній військовій службі на транспорті. Останні партії юнаків з Житомирщини до військових частин відправляться наступного тижня. Також варто додати, що цієї осені у рамках призову на військову службу на Житомирщині підуть виконувати свій Конституційний обов'язок і майже 20 офіцерів запасу. Вони також не залучатимуться до проведення Антитерористичної операції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: