У Житомирі поліцейські розшукують чоловіка, який викрадає гаджети у дітей » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські розшукують чоловіка, який викрадає гаджети у дітей

Автор: news_maker від 9-11-2017, 15:08, переглядів: 747

У Житомирі поліцейські розшукують чоловіка,  який викрадає гаджети у дітей

Розшуківці кримінальної поліції Житомирського відділу встановили причетність 28-річного молодика до щонайменше 4 пограбувань неповнолітніх. Нині оперативники з’ясовують місце перебування підозрюваного.
8, 12 та 17 років потерпілим від дій молодика житомирянам. У всіх випадках підозрюваний силоміць відбирав у дітей вартісні гаджети, а у двох з них - ще й зірвав з шиї ланцюжки із золота.
Перший, встановлений поліцейськими грабіж, був скоєний у липні, близько 18.30. Молодик, погрожуючи застосуванням фізичної сили, відібрав у семикласника мобільний. На початку серпня підозрюваний вихопив на вулиці, близько 23.00, з рук 22-річної дівчини вартісний телефон. А ще за два тижні пограбував 16-річного житомирянина, в якого відібрав «Айфон» та ювелірні вироби. У вересні молодик зірвав з шиї третьокласника ланцюжок з хрестиком із золота.
У ході розслідування розпочатих за ст. 186 (Грабіж) ККУ кримінальних проваджень розшуківці встановили причетність до злодіянь однієї й тієї ж особи.
- Як правило, чоловік обирав на вулиці людей, які не в змозі учинити опір: діти або дівчата, орієнтуючись на наявність у них будь-яких цінних речей, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Згодом усі відібране опинялося у місцях скупки або ломбардах.
Частину викрадених речей поліцейські уже вилучили у ході слідчо-розшукових заходів.

Про підозрюваного відомо, що він є 28-річним жителем обласного центру і раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. Нині тривають заходи для встановлення його місця перебування та затримання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: