Депутати звільнили заступника мера Фещенка та призначили нового » Новини Житомира
 
 


Депутати звільнили заступника мера Фещенка та призначили нового

Автор: news_maker від 9-11-2017, 15:43, переглядів: 907

Депутати звільнили заступника мера Фещенка та призначили нового

Рішення про звільнення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Фещенка було прийнято під час сесії міської ради 9 листопада. «За» проголосували 28 депутатів.

«Опалювальний сезон проходить у місті спокійно, тому я можу без докорів сумління передати обов’язки наступнику. Тому я звертаюсь до депутатського корпусу підтримати мою заяву про звільнення», - зазначив Олександр Фещенко.

Міський голова Сергій Сухомлин висловив слова вдячності Олександру Фещенку за пророблену роботу.

Нагадаємо, Олександр Фещенко був призначений на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради 16 березня 2016 року.

Новим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради став Сергій Кондратюк. За його призначення проголосували 34 депутата.

«У Сергія Миколайовича є великий досвід роботи у житло-комунальній сфері. Всі його знають як професіонала. Він буде втілювати у життя всі ті проекти, які вже запроваджені в місті та працювати над новими», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Сергій Кондратюк наголосив на тому, що його головне завдання працювати на громаду міста.

«Моє основне завдання поліпшення умов надання послуг житомирянам. Реформування житлового фонду – головне завдання, яке зараз стоїть перед нами», - розповів Сергій Кондратюк.

Крім того, депутати прийняли рішення про внесення змін до складу виконавчого комітету, яким включили до його складу Сергія Кондратюка (відповідно до займаної посади).

Депутати звільнили заступника мера Фещенка та призначили нового

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: