На позачерговому виконкомі розподілили 10 мільйонів гривень державної субвенції » Новини Житомира
 
 


На позачерговому виконкомі розподілили 10 мільйонів гривень державної субвенції

Автор: news_maker від 14-11-2017, 18:32, переглядів: 762

На позачерговому виконкомі розподілили 10 мільйонів гривень державної субвенції

Згідно прийнятого рішення кошти призначені для покриття витрат на пільги та житлові субсидії. Зокрема, на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, тощо. Говорить в.о. начальника департаменту бюджету та фінансів Житомирської міськради Діна Прохорчук:
"Вже надійшли ці кошти на рахунки казначейства. Планувалося на середу першим питанням на виконком. Але "Житомиробленерго" наполягло, що їм потрібно провести розрахунки по оплаті за електроенергію на суму 10 мільйонів 189 тисяч гривень. Зазначена сума повністю спрямовується на оплату електроенергії по водопостачанню – це пільги і субсидії в рахунок заборгованості нашого Водоканалу. Також 1 мільйон 200 тисяч гривень по КВЖРЕПах – це знову ж таки субсидії і розрахунки за електроенергію. І відповідно, решта суми іде на субсидії безпосередньо населенню на електроенергію".

Субвенцію розділили між районами Житомира: в бюджет Богунського району було спрямовано 5 309 600 гривень, Корольовського – 4 879 400 гривень:
"Всі ці кошти проходять централізовано взаєморозрахунками схемами в рахунок заборгованості по податках, тому це кошти "неживі". Ми не можемо приймати якісь рішення щодо їх іншого розподілу. Ці кошти ідуть централізовано, протокольно на рівні центральної казначейської служби".

Відзначимо, що після виконкому Житомирської міськради позачергово зібрали також засідання виконкомів Богунського та Корольовського районів, аби встигнути провести всі кошти до завершення дня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: