На Житомирщині правоохоронці знайшли водія авто, який збив жінку та зник з місця ДТП » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині правоохоронці знайшли водія авто, який збив жінку та зник з місця ДТП

Автор: news_maker від 14-11-2017, 19:46, переглядів: 984

На Житомирщині правоохоронці знайшли водія авто, який збив жінку та зник з місця ДТП

13 листопада до поліції надійшло повідомлення про виявлення на вулиці тіла жінки. На місці події поліцейські з’ясували, що її збив автомобіль, водій якого, не зупиняючись, поїхав геть. Розшуківці встановили керманича ВАЗівки. Нині чоловік дає свідчення у поліції.
Подія сталася близько 18.45 на вул. Стиртенській, поблизу будинку №14, селища Черняхова.
Водій автомобіля, рухаючись у напрямку виїзду з селища, скоїв наїзд на жінку, яка знаходилась на дорозі. У результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження, несумісні з життям.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Як повідомив т.в.о. начальника Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський, працівники поліції на місці події вилучили низку речових доказів та слідову інформацію, що допомогла ідентифікувати транспортний засіб, водій якого з місця пригоди зник.
Нині знайдено і авто, і керманича, як з’ясувалось місцевого жителя. За словами чоловіка, жінка раптово з’явилась на проїздній частині дороги.
Триває подальше з’ясування обставин події. За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 8 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: