У Житомирі цього року на оздоровлення дітей витратили 6 з половиною мільйонів гривень » Новини Житомира
 
 


У Житомирі цього року на оздоровлення дітей витратили 6 з половиною мільйонів гривень

Автор: news_maker від 15-11-2017, 18:21, переглядів: 840

У Житомирі цього року на оздоровлення дітей витратили 6 з половиною мільйонів гривень

Таку інформацію на засіданні виконавчого комітету міської ради озвучила начальник управління у справах сім’ї, молоді і спорту Ірина Ковальчук:
"З цієї суми на оздоровлення дітей – 3,5 мільйони. Це в таборі супутник, який розрахований на 900 місць. 834 тисячі витрачено на харчування дітей у пришкільних таборах. 2 мільйони 100 тисяч – на підготовку табору до нового сезону. З цих коштів 400 тисяч витрачено на безпосередньо підготовку, а 1,7 мільйонів – на покращення матеріально-технічної бази. Окрім того, вони зекономили 260 тисяч і повернули в бюджет ці кошти. Якщо провести невеличку аналітичну довідку, то в Житомирі майже 27 тисяч дітей шкільного віку. Усіма формами оздоровлення, в тому числі і батьківськими силами було оздоровлено 17 тисяч дітей. Це майже 65 %".

За гроші з міського бюджету оздоровили майже три з половиною тисячі дітей. Переважно вони відпочивали у пришкільних таборах та в таборі "Супутник", каже Ірина Ковальчук:
"Якщо говорити про "Супутник", то вартість путівок цього року складала 3988 гривень. За чотири зміни оздоровлено 900 дітей. Вартість харчування однієї дитини в день – 90 гривень 30 копійок. Варто зазначити, що харчування було шестиразове. Скарг немає. Усі діти задоволені. Це засвідчує і наше анкетування. Окрім того, діти відвідували екскурсії, цирк та театр".

Начальник управління зазначає, що з дев'яти сотень дітей, які оздоровлювалися в "Супутнику", 130 – це діти сироти, 50 – діти з інвалідністю, 237 – з багатодітних і малозабезпечених сімей, і більше третини учасників табору – діти з сімей учасників антитерористичної операції.

У Житомирі цього року на оздоровлення дітей витратили 6 з половиною мільйонів гривень

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: