У Житомирі збираються встановити анотаційну дошку Миколі Сціборському » Новини Житомира
 
 


У Житомирі збираються встановити анотаційну дошку Миколі Сціборському

Автор: news_maker від 15-11-2017, 18:55, переглядів: 856

У Житомирі збираються встановити анотаційну дошку Миколі Сціборському

До членів виконкому Житомирської міськради на початку засідання перед розглядом основних питань звернулася депутатка обласної ради Олена Галагуза, яка ініціювала встановлення в обласному центрі пам'ятного знака почесному житомирянину. Дошку планують встановити на фасаді будинку Головного управління статистики області, за адресою вулиця Миколи Сціборського, 6а.
"Підкреслюю, що я не прошу жодної копійки з міського бюджету, щоб встановити цю дошку. Разом з тим, усі документи, усі погодження вже є. Ми створили проект дошки у фотошопі, але, чомусь, цей проект на виконком досі не поданий. Тому прошу, щоб ви проголосували за те, щоб адресувати на управління архітектури та містобудування протокольне доручення, щоб на наступний виконком винесли питання щодо встановлення анотаційної дошки почесному громадянину міста Миколі Сціборському".

Члени виконкому підтримали пропозицію депутата. Для довідки: Микола Сціборський – видатний житомирянин, український державний та військовий діяч, учасник Першої світової війни, підполковник Війська Української народної республіки, один з фундаторів Організації українських націоналістів, теоретик українського націоналізму.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: