Вихованці Музичної школи №4 перемогли у ІІІ Всеукраїнському фестивалі «Пісенний край» » Новини Житомира
 
 


Вихованці Музичної школи №4 перемогли у ІІІ Всеукраїнському фестивалі «Пісенний край»

Автор: news_maker від 15-11-2012, 13:03, переглядів: 2 632

Вихованці Музичної школи №4 перемогли у ІІІ Всеукраїнському фестивалі «Пісенний край»

На ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вокально-хорового мистецтва «Пісенний край» імені М.К.Кондратюка вихованці школи стали лауреатами І ступеня в номінації „Вокальне мистецтво” академічний спів.

З 9 по 11 листопада 2012 року в місті Полтава проходив ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва “Пісенний край” імені М.К. Кондратюка. Метою фестивалю є відродження і розвиток національної культури, популярізація української пісні та мови, академічного та вокального мистецтва, виявлення та підтримка талановитих дітей та молоді.

Участь у фестивалі взяли солісти та колективи з 15 областей України, які змагались у 5 вiкових групах, в 3 номiнацiях: академiчний спiв; народний спів; естрадний спів.

Організаторами проекту виступили молодіжна громадська організація «Гранд-шоу», Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка та Полтавська обласна філармонія.

Місто Житомир на конкурсі представляв хор старших класів комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Музична школа №4» під керівництвом Наталії Синиці, концермейстер Наталія Українець, партія ударних Веніамін Романько, який на конкурсі став лауреатом І ступеня в номінації “Вокальне мистецтво” академічний спів.

У всiх номiнацiях присуджувалися звання лауреатiв та дипломантiв. Спеціальними дипломами були нагороджені викладачі, концертмейстери, які показали високий рівень майстерності.

Конкурсну програму учасників оцінювали високопрофесійне журі, серед яких заслужена артистка України, солістка Національної філармонії України Валентина Матюшенко, викладачі Київської державної національної академії музичного мистецтва імені П.І. Чайковського, солісти Національної філармонії України, солісти Національної опери України, заслужені діячі культури та мистецтв.

Цього року учасникам конкурсу випала нагода виступити на галаконцерті, що відбувся на сцені Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.В.Гоголя, а найкращі конкурсанти мали можливість виступити в супроводі українського народного оркестру «Мамай» Полтавської обласної філармонії.

Вихованці Музичної школи №4 перемогли у ІІІ Всеукраїнському фестивалі «Пісенний край»

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: