В Житомирі хочуть змінити підходи у підготовці юних футболістів » Новини Житомира
 
 


В Житомирі хочуть змінити підходи у підготовці юних футболістів

Автор: news_maker від 24-11-2017, 20:55, переглядів: 826

В Житомирі хочуть змінити підходи у підготовці юних футболістів

Про такі плани розповів міський голова Сергій Сухомлин. Йдеться про дитячо-юнацьку спортивну школу "Полісся":
"Необхідно змінити філософію підготовки дітей. Тому що зараз більше чотирьохсот дітей, які просто приходять на поле, проводять там тренування і все. Школа має бути вершиною дитячого футболу. В цьому році відкрили кілька спортивних площадок в різних частинах міста і задача цієї школи – частину тренерів делегувати на ці площадки. Є тренери більш високого рівня, вони займаються з талановитими дітьми вже в школі, і є тренери, які займаються селекційною роботою у дворах з дітьми, займаються футболом з дітьми у дворах".

За словами міського голови, в такий спосіб, по-перше, хочуть залучити до занять футболом якнайбільше дітей та забезпечити для них хороші умови у дворах і по-друге, відбирати для занять в спортшколі самих талановитих, аби дати їм вже професійну підготовку.
Сергій Сухомлин сказав також, що в наступному році на фінансування дитячо-юнацької спортивної школи "Полісся" з міського бюджету планується виділити 4,6 мільйона гривень. Щодо реконструкції стадіону "Спартак", на тендері вже визначений виконавець робіт і навесні розпочнеться реалізація цього проекту.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: