Сучасні засоби підвищення врожайності » Новини Житомира
 
 


Сучасні засоби підвищення врожайності

Автор: news_maker від 27-11-2017, 16:01, переглядів: 1 099

 

 Сучасні засоби підвищення врожайності

 

Висока врожайність - це мета будь-якого фермерського господарства. Тому сьогодні для її підвищення використовуються всілякі аграрні технології, в тому числі, і застосування органічних добрив. Найбільшою популярністю сьогодні користується глутамат калію - натуральне добриво, що дозволяє прискорити зростання рослин і підвищити їх урожайність.


По суті, глутамат калію - це з'єднання, що містить сіль калію, яка є основним компонентом будь-якого грунту. Саме від змісту гуматов в складі грунту залежить інтенсивність біохімічних процесів, що відбуваються в ній і відповідають за здоровий і швидкий ріст рослин, їх цвітіння і родючість. Гумус утворюється з розклалися органічних елементів (залишків рослин, плодів, комах та ін.), В поєднанні з водою і киснем.


Досвідченим шляхом було встановлено, що глутамат калію здатний надавати на грунт плідну вплив в кілька способів. Але найбільш важливим з них є підживлення ґрунту мінералами і вітамінами, захист від шкідливих сполук, солей важких металів. Фізичні властивості грунту, підживити глутамат калію, відрізняються високим рівнем утримання вологи. Крім того, глинистий грунт стає більш пухким, а піщаний, навпаки, більш стійким і пов'язаним, що сприяє більш ефективному обробітку таких грунтів.


При внесенні в грунт глутамату калію, змінюються не тільки її фізичні властивості, а й хімічний склад: грунт стає оптимальним для вирощування городніх і садових культур. Підходить такий грунт і для вирощування кімнатних рослин. Кислоти, що містяться в добриві, сприяють якнайшвидшому вивільненню з шарів грунту поживних речовин, необхідних для нормального росту рослин, формування та розвитку плодів. Кожна рослина, вирощене на грунті, підживити глутамат калію, отримує з неї рівно стільки поживних речовин, скільки потрібно для твори високого і якісного врожаю.


Основні переваги використання глутамату калію:


- екологічна безпека: добриво є повністю органічним;

- приріст врожайності до 50%;

- вплив на всі вузли рослини: кореневу систему і його наземні частини, плоди;

- рання поява перших плодів (на 10-12 днів раніше звичайного терміну). Це дозволяє отримати два і більше врожаю за один сезон;

- стійкість рослин до стресів: різкі перепади температурних режимів, посуха та ін.


Глутамат калію galinica може бути виготовлений в двох видах: рідкому і порошковому. Ефективність добрива залежить, в першу чергу, від якості сировини, що використовується в його виробництві: чим вище в ньому вміст гуминовой кислоти, тим більш концентрованим виходить продукт. Залежно від концентрації, варіюються пропорції добрива по відношенню до води, з якої воно розлучається перед внесенням в грунт або обприскуванням пагонів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: