До кінця року в Коростені планують встановити ліхтарі зі світлодіодними лампами на 20 вулицях » Новини Житомира
 
 


До кінця року в Коростені планують встановити ліхтарі зі світлодіодними лампами на 20 вулицях

Автор: news_maker від 27-11-2017, 20:03, переглядів: 969

До кінця року в Коростені планують встановити ліхтарі зі світлодіодними лампами на 20 вулицях

Про це журналістам місцевого телебачення розповів заступник міського голови Леонід Якубовський. Чиновник каже, що роботи з освітлення тривають постійно. Щороку в місті встановлюють від 200 до 300 нових ліхтарів, в тому числі у тих місцях, де їх ніколи не було.
"Ми зараз теж стоїмо на провулку Ковальському, де ніколи не було освітлення. В нас є декілька проектів. Зокрема, три з них ми цього року реалізуємо. Один із проектів – це освітлення невеликих вулиць, де можна поставити 3-4-5 світильників. Далі в нас є проект на реконструкцію тих світильників, які вже є. І капітальний ремонт".

По чотири нових світильники вже встановлено на вулиці Тюленіна, 2-му провулку Гранітному та провулку Ковальському. Три ліхтарі – на вулиці Деповській. П'ять – на 2-му провулку Добролюбова. Тривають роботи на вулицях Садовій і Сосюри. Там відповідно планують встановити десять і п'ять світильників. Говорить Леонід Якубовський:
"Крім того, ми перестали ставити натрієві світильники і повністю перейшли на світлодіодні, тому що вони беруть мало електроенергії, а віддача та світловий потік більший, ніж від натрієвої лампочки. Тому зараз ми працюємо лише з цими світильниками. До кінця року загалом ми маємо поставити ще майже на 20-ти вулицях нові світлодіодні світильники".

Чиновник додає, що нині триває заміна старих світильників на вулиці Шевченка. Там досі є натрієві, ртутні та лампи розжарювання. За тиждень-два можна буде побачити, як по-новому освітлюватиметься вулиця, протяжність якої близько двох кілометрів.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: