На Житомирщині побудують підприємство з виробництва біоетанолу » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині побудують підприємство з виробництва біоетанолу

Автор: news_maker від 28-11-2017, 19:36, переглядів: 890

На Житомирщині побудують підприємство з виробництва біоетанолу

Після підписання меморандуму із головою ОДА Ігорем Гундичем Австрійська компанія у Попільнянському районі будуватиме підприємство з виробництва біоетанолу, масла та корму з кукурудзи. Інвестори за сприяння влади вже обрали та оформили земельну ділянку.

Про це повідомив директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило.

«В області працюватиме австрійський інвестор – виготовлятиме біоетанол. Інвестор вже оформив земельну ділянку для побудови заводу. Зараз вирішується питання із підведенням комунікацій», – сказав Олексій Шатило.

Також він додав, що інвестор хоче привезти європейське обладнання і йому вже надали всю необхідну документацію щодо податкових та митних платежів.

Завод із виробництва біоетанолу має на меті використання новітніх біоферментаційних технологій із переробки зерна кукурудзи.

Підприємство високотехнологічне та безвідходне. На першому етапі заплановано створення 100 робочих місць. Крім цього, на підприємстві буде встановлена сонячна електростанція. В економіку області буде залучено близько 135 млн євро. Проектна потужність заводу – переробка 285 тис. тонн зерна кукурудзи та отримання готової продукції в обсязі 300 тис. тонн біоетанолу на рік.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: