У Житомирі відбувся перший випуск поліцейських кінологів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відбувся перший випуск поліцейських кінологів

Автор: news_maker від 5-12-2017, 10:47, переглядів: 774

У Житомирі відбувся перший випуск поліцейських кінологів

4 грудня комплексним іспитом завершилось навчання для майже двох десятків інспекторів з різних регіонів України, які опановували професію кінолога в ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських». Правоохоронці демонстрували набуті вміння та навички своїх службових собак з розшукового напряму кваліфікаційній комісії та почесним гостям.
Іспит складався з 5 частин, серед яких загальний курс дресирування, подолання смуги перешкод, розшук по запаховому сліду, вибірка речей та затримання злочинця.
Відтак поліцейські з Дніпропетровської, Київської, Одеської та інших областей України – всього 17 інспекторів - демонстрували разом зі своїми чотирилапими помічниками відпрацьовані у ході шестимісячного навчання навички.

- Потреба у професійних кінологах у підрозділах Національної поліції є, тому їх фаховому навчанню приділяється значна увага, - розповів начальник відділу організації кінологічної діяльності НПУ Віталій Іванченко, який спостерігав за результатами поліцейських у випробуваннях.

- Наприклад, нещодавно для покращення навчального процесу, оновлення матеріально-технічної бази Центру ми придбали комплекти імітаційних запахів наркотичних та вибухових речовин, - продовжує розмову начальник Державної установи Максим Каптенко.

Особливістю цього курсу стала присутність у ньому третини дівчат. Одна з випускниць Марина Гавриленко, поліцейський-кінолог з ГУНП м. Києва, каже, що її помічник «Бой» найкраще впорався із завданням по мінно-розшуковій роботі, то ж дівчина задоволена результатом навчання, отриманими нею знаннями та сформованими у службового собаки навичками.
Відтак уже за кілька днів правоохоронці повернуться до місць постійного несення служби та розпочнуть свою безпосередню роботу у територіальних підрозділах поліції всієї України.

У Житомирі відбувся перший випуск поліцейських кінологів
У Житомирі відбувся перший випуск поліцейських кінологів
У Житомирі відбувся перший випуск поліцейських кінологів

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: