Подарунок до зимових свят отримав ансамбль віолончелістів "Перлинки" дитячої музичної школи №4 » Новини Житомира
 
 


Подарунок до зимових свят отримав ансамбль віолончелістів "Перлинки" дитячої музичної школи №4

Автор: news_maker від 15-12-2017, 20:10, переглядів: 987

Подарунок до зимових свят отримав ансамбль віолончелістів "Перлинки" дитячої музичної школи №4

Відтепер колектив має звання "зразкового":
"Хочу похвалитися нашими дітьми – нашими "Перлинками", які здали екзамен на зразковість. Виступів з цим ансамблем було дуже багато, так само багато було перемог, перших місць та гран-прі. Також наші солісти – Маша Ходаківська, Богдан Кравчук, Саша Рєвін – це троє учнів, які постійно беруть участь у різних конкурсах та концертах", – поділилася приємною звісткою засновниця і керівник ансамблю "Перлинки" Маргарита Зіновьєва.

Заняття в музичній школі, екзаменаційні та конкурсні виступи учасники ансамблю поєднують з волонтерською роботою. Про це розповіла мама двох солісток, методист просвітницького відділу Обласного медичного центру здоров'я та спортивної медицини Світлана Ходаківська:
"В силу того, що я є автором багатьох просвітницьких соціальних проектів, я запропонувала керівництву школи взяти участь у цих проектах. Діти і батьки дуже гарно відгукнулися, і у нас у 2010 році народився самий перший проект "До здоров'я через гармонію музики", а вже після цього у нас почалася бурхлива діяльність. Беручи участь у різних соціальних та оздоровчих проектах, діти навчилися висловлювати свою громадянську позицію. Зараз вони позиціонують себе волонтерами громадського руху за здоровий спосіб життя".

Ансамбль віолончелістів "Перлинки" був створений в житомирській музичній школі №4 у 2006 році. Тоді це був квартет, і в ньому грали учні старших класів. З часом бажаючих грати в ансамблі ставало все більше і на сьогодні до його складу входить 14 юних музикантів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: