Ігор Гундич закликав представників правоохоронних органів до ефективнішої роботи та відкритості » Новини Житомира
 
 


Ігор Гундич закликав представників правоохоронних органів до ефективнішої роботи та відкритості

Автор: news_maker від 22-12-2017, 15:33, переглядів: 761

Ігор Гундич закликав представників правоохоронних органів до ефективнішої роботи та відкритості

У наступному році силові структури мають працювати ще ефективніше та бути відкритими для громадськості.

На цьому наголосив голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич сьогодні, 22 грудня, під час координаційної наради з правоохоронними органами.

«Як голова ОДА, я можу запевнити, що є ефективна співпраця і єдина позиція влади області та силових структур, що дає можливість спільно забезпечувати і правопорядок, і протидію корупції. Так, у нас відсоток розкриття злочинів вищий, ніж в середньому по Україні. Але сказати, що я повністю задоволений роботою, не можу. На наступний рік ми маємо ставити перед собою нові завдання та ефективніше працювати і у напрямку незаконного видобутку бурштину, піску, незаконних рубок лісових насаджень. Це все кошти, які могли піти у бюджет. Якщо надходження від цих сфер зростатимуть, то і матеріально-технічне забезпечення силових структур буде покращуватися», – наголосив Ігор Гундич.

Також керівник області закликав представників правоохоронних органів докласти більше зусиль до викриття корупції і хабарництва у різних сферах діяльності і бути більш відкритими до громадськості.

«Ми повинні робити все можливе, щоб викривати хабарників, щоб суспільство і органи влади, які працюють для громад, очищалися від таких людей. Результати роботи показують, що це реально зробити. Будьте більш відкритими, бо громадськість сьогодні дуже активна і ми повинні з нею спілкуватися. Чим більше будемо відкритими, тим більшою буде довіра з боку людей», – зазначив Ігор Гундич.

За словами прокурора області Любомира Війтовича, рівень розкриття злочинів за результатами розслідувань в області є вищим, ніж середній по Україні – 41% проти 37,5% в Україні. Кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень зменшилася на 11%. Відмічається зменшення на 22% умисних вбивств. До суду скеровано 39 обвинувальних актів у бюджетній сфері, 10 у земельній сфері та 26 кримінальних корупційних правопорушень.

Ігор Гундич закликав представників правоохоронних органів до ефективнішої роботи та відкритості

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: