Другокласники Коростенської гімназії отримали під ялинку планшети » Новини Житомира
 
 


Другокласники Коростенської гімназії отримали під ялинку планшети

Автор: news_maker від 2-01-2018, 21:32, переглядів: 1 126

Другокласники Коростенської гімназії отримали під ялинку планшети

Такий подарунок школярам 2-А класу зробили кілька випускників цього закладу, які відшукали спонсорів для купівлі 27 сучасних ґаджетів. Кажуть: хотіли лишити добру згадку про себе рідній гімназії, а заодно і дітлахів порадувати. Самим їм свого часу таких подарунків ніхто не робив, відзначає один з випускників Ілля Козаренко:
"Ми свого часу раділи цукеркам і навіть мріяти не могли про такі подарунки. Ми, коли йшли зі школи, хотіли лишити по собі якийсь слід і лишити приємну згадку про себе, тож взялися шукати, як це можна зробити".

Порадувати дітей вдалося – другокласники в захваті від сучасних обновок. Хтось хоче вчитися і читати на планшеті, а хтось – грати в ігри. Та попри всі плани школярів на подаровані ґаджети, використовувати планшети, насправді, можна буде лише в навчальних цілях, розповіла журналістам "Коростень ТВ" класний керівник 2-А класу Коростенської міської гімназії Тетяна Біжан:
"Дуже часто вчителів звинувачують в тому, що вони працюють за старими методами, використовуючи в своїй роботі лише дошку і крейду. Але, можливо, це часто через те, що ми не маємо засобів. Час іде вперед, діти наші творчі і багато чого вміють, тож, в світі цифрових технологій вони не можуть працювати лише з папірцями. А якщо ми матимемо планшети, то зможемо реалізовувати якісь цікаві завдання".

Планшетами учні користуватимуться лише в школі, там же їх лишатимуть після уроків:
"Якщо дитина братиме планшет додому, то може його забути, загубити чи розбити, тому поки що ми передбачаємо, що планшети після уроків забиратимуть і лишатимуть в школі".

Додамо, що своїх благодійників діти також не лишили без подарунків, презентувавши їм святковий концерт, підготовлений власними силами.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: