Краєзнавчий музей вдруге запрошує зробити селфі з експонатом » Новини Житомира
 
 


Краєзнавчий музей вдруге запрошує зробити селфі з експонатом

Автор: news_maker від 9-01-2018, 18:16, переглядів: 1 111

Краєзнавчий музей вдруге запрошує зробити селфі з експонатом

Житомирський обласний краєзнавчий музей вже вдруге долучається до міжнародного флешмобу – селфі у музеї. 18 січня відзначається Міжнародний день музейного селфі, започаткованого у 2014 році Європейським колективом музейних працівників Culture Themes.

Цього дня у краєзнавчому музеї можна буде безкоштовно зробити селфі на фоні будь-якого експонату. У подальшому необхідно опублікувати фото у Facebook, додавши хештег #MuseumSelfie, а також хештег того музею, де було зроблено селфі - #kraeznavchiymuseum.

«Наш заклад не залишається осторонь міжнародних акцій, і вже другий рік поспіль долучається до світового музейного тренду. Цей флешмоб покликаний привернути увагу до музеїв, їхніх колекцій, зокрема, обласного краєзнавчого музею, а також розширити коло відвідувачів. Для молоді музейне селфі - це насамперед розвага, коли можна проявити креативність, а для музею – це додаткова можливість продемонструвати музейні експонати, привернути до них увагу через соціальні мережі», - розповів директор закладу Роман Насонов.

Автора найкреативнішого фото чекатиме подарунок. Результати конкурсу будуть оголошені 23 січня. Ціна вхідного квитка така ж як і в інші дні.

До флешмобу долучаються всі відділи музею, у тому числі і Новоград-Волинський літературно-меморіальний музей Лесі Українки.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: