Священник з Житомира назвав сина Ісусом Христосом » Новини Житомира
 
 


Священник з Житомира назвав сина Ісусом Христосом

Автор: news_maker від 10-01-2012, 10:06, переглядів: 5 234

Священник з Житомира назвав сина Ісусом Христосом

Хлопчик з іменем Ісус Христос мешкає у Житомирі. Попри незвичне ім'я, третьокласника приваблюють цілком земні захоплення - мультики та футбол. Та понад усе він любить Святвечір.
До свята хлопчик готується ретельно. Ще з четвертої ранку дев'ятирічний Ісус поринає у передріздвяні турботи: допомагає батькам, перевіряє, чи готові 12 страв до Святвечора, повторює колядки і молитви. Каже, всю ніч не міг заснути – чекав на свято.
Ісус Христос Радзюк: "Бо це Різдво Христове, особливе свято, бо мене звати Ісус Христос. То для мене воно саме особливе".
Таке ім’я синові дав батько – священик Автокефальної православної церкви. Чоловік пригадує: коли прийшов записувати дитину, працівниці РАГСу подивилися на нього, як на дивака. Навіть відмовляти почали, але він наполіг і про свій вибір не шкодував жодного разу.
Володимир Радзюк, батько: "Знайомляться, питають «Як тебе звуть?». «Ісус Христос», - зразу мертва сцена, як у Гоголя. І всі вже не на нього дивляться, а дивляться на мене. І питають: «Шутка?»"
З таким ім’ям не побешкетуєш, каже хлопчина. До школи він не ходить – здобуває освіту вдома. Каже, що вчитися йому подобається, понад усе вподобав математику, добре малює. А у майбутньому збирається продовжити батьківську справу.
Ісус Христос Радзюк: "Виросту - то хочу стати священиком. Щоб молитися і людям допомагати".
Батько намірами сина тішиться. Він навчає Ісуса Біблії, часто бере з собою на церковні служби. Та у хлопчини і цілком дитячі бажання. Різдво він любить за святкову атмосферу та солодощі, які він отримує в обмін на колядки.
Ісус Христос Радзюк: "Зірка просвітила до вертепу шлях,
Де Марія сина бавить на руках.
Чути там колядки, стародавній спів:
Божеє дитятко в крузі новаків".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: