Президент України нагородив жительку Житомирщини орденом «За мужність» » Новини Житомира
 
 


Президент України нагородив жительку Житомирщини орденом «За мужність»

Автор: news_maker від 18-01-2018, 19:58, переглядів: 848

Президент України нагородив жительку Житомирщини орденом «За мужність»

Президент України Петро Порошенко нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня жительку Житомирщини, сержанта Тетяну Житомирець.

Урочисте нагородження відбулося сьогодні, 18 січня, під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині.

Санітарний інструктор механізованої роти механізованого батальйону 93 окремої механізованої бригади оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України Тетяна Житомирець виконувала бойові завдання з зоні проведення АТО на території Луганської і Донецької областей з 14 січня 2015 року по 6 березня 2016 року та з 30 вересня 2016 року по 7 липня 2017 року.

З 17 по 18 січня 2015 року сержант Житомирець виконувала бойові завдання в районі Донецького аеропорту. 17 січня 2015 року брала участь у штурмі «Будинку з хрестами» у складі 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону. Перебуваючи на радіолокаційній станції польотів займалась стабілізацією та евакуацією поранених. Ввечері 17 січня 2015 року сержант була переміщена до метеовежі, де продовжувала надавати медичну допомогу.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: