На Житомирщині судитимуть злочинну групу, яка незаконно виготовила для продажу майже 15 тонн алкоголю » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині судитимуть злочинну групу, яка незаконно виготовила для продажу майже 15 тонн алкоголю

Автор: news_maker від 22-01-2018, 19:37, переглядів: 983

На Житомирщині судитимуть злочинну групу, яка незаконно виготовила для продажу майже 15 тонн алкоголю

Прес-секретар прокурора області Тетяна Гоша розповіла, що у ході досудового розслідування наглядачі законності встановили, що один із жителів Київської області, не маючи відповідної ліцензії на виготовлення і торгівлю підакцизними товарами, у вересні минулого року залучив до нелегального бізнесу кількох жителів Житомирщини та Київщини. Під час санкціонованих обшуків, що були проведені у жовтні, вилучено незаконно виготовлені горілчані вироби, обладнання, а також транспортні засоби. Припинено протиправну діяльність цих спритників завдяки спільним зусиллям працівників прокуратури та податкових міліціонерів Житомирщини. Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті.
Загалом, минулого року на Житомирщині ліквідовано 6 підпільних підприємств з виробництва підакцизних товарів. Говорить перший заступник начальника обласного управління Фіскальної служби Іван Гелета:
"З них 5 було по алкогольних напоях, і один по тютюнових виробах. Два дуже великих цехи ми виявили, один у березні, і один у жовтні. Вони були виявлені на Київщині, а реалізація продукції вся йшла на Житомирщині. В першому випадку було вилучено понад 2 мільйони товарно-матеріальних цінностей, у другому 4 мільйони 800 тисяч гривень".

Всього в результаті операції "АКЦИЗ – 2017" на Житомирщині вилучено підакцизних товарів на суму понад 16 мільйонів гривень, з них алкогольних напоїв на суму понад 8 з половиною мільйонів гривень, паливно-мастильних матеріалів на суму один мільйон 700 тисяч гривень та 300 кілограмів тютюнової сировини. Також минулого року у судах розглянуто і 6 кримінальних справ щодо виявлених фактів незаконного виробництва та реалізації підакцизної продукції на Поліссі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: