У Чуднівському ліцеї кращих учнів відзначили грошовими преміями » Новини Житомира
 
 


У Чуднівському ліцеї кращих учнів відзначили грошовими преміями

Автор: news_maker від 23-01-2018, 14:10, переглядів: 1 231

У Чуднівському ліцеї кращих учнів відзначили грошовими преміями

В навчальному закладі організували свято "Наші здобутки – Україні", у рамках якого традиційно підбили підсумки роботи за перший семестр та нагородили кращих учнів. У цьому навчальному році за результатами проведення ІІ туру Всеукраїнських предметних олімпіад ліцей посів перше місце в районі. Тож, відповідно до районної програми підтримки обдарованих дітей, понад 20 школярів відзначили грошовими преміями та дипломами відділу освіти Чуднівської райдержадміністрації. Подяки отримали і педагоги, котрі готували учнів до олімпіад, адже саме завдяки їх наполегливій праці навчальний заклад протягом останніх років посідає призові місця в обласному рейтингу щодо результативності учнів в предметних обласних олімпіадах та всеукраїнських і міжнародних конкурсах, наголошує директор Чуднівського ліцею Ніна Дячук:
"Переважна більшість наших вчителів мають вищу кваліфікаційну категорію і відповідно до високої фахової підготовки педагогів ми маємо й високі показники учнів, котрі мотивовані для результативності свого навчання. Щиро дякую педагогічному колективу за його професійність та підтримку здібних дітей. Також дякую нашим учням, котрі докладають усі свої зусилля для гарного навчання".

Окрім призерів предметних олімпіад, подяками нагородили активних учасників спортивних змагань та творчо обдарованих учнів, котрі відвідують гуртки Чуднівського районного будинку школяра і є переможцями різноманітних виставок-конкурсів та фестивалів. У приміщенні ліцею організували виставку робіт юних майстрів та художників. Діти також отримали солодкі подарунки від міської ради. Усі ці відзнаки стимулюють школярів до творчого розвитку, самовдосконалення та самореалізації, вважає неодноразовий переможець районних та обласних конкурсів, вихованка гуртка Чарівний бісер Ольга Сив’юк:
"Талановитих дітей потрібно відзначати, тому що це допомагає їм у здійсненні їх творчих задумів, які вони втілюють у життя. Це є для них стимулом для кращої роботи".

Загалом, різними відзнаками були нагороджені 132 учні Чуднівського ліцею, а кращі класи отримали у подарунок канцтовари. Святкове дійство, у ході якого свої таланти демонстрували юні співаки, танцюристи та спортсмени, дуже сподобалося його учасникам. Додамо, що вже традиційно кращі учні, які з третього класу мають високі досягнення у навчанні були занесені на Дошку пошани Чуднівського ліцею.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: