На Житомирщині судитимуть приватного підприємця, який ухилився від сплати податків на суму 1,9 млн грн » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині судитимуть приватного підприємця, який ухилився від сплати податків на суму 1,9 млн грн

Автор: news_maker від 25-01-2018, 12:19, переглядів: 696

На Житомирщині судитимуть приватного підприємця, який ухилився від сплати податків на суму 1,9 млн грн

Прокуратурою Житомирської області у вівторок, 23 січня 2018 року, затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно приватного підприємця м. Житомира, який, здійснюючи реалізацію не облікованих тютюнових виробів, ухилився від сплати податку на додану вартість та акцизного податку на суму 1,9 млн грн.
Злочин було розкрито завдяки спільним злагодженим діям прокуратури області та фіскальної служби та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 212, ч. 1 та ч. 4 ст. 358 (умисне ухилення від сплати податків у великих розмірах, підроблення та використання завідомо підробленого документу) КК України.
Під час досудового розслідування прокуратурою області спільно із фіскальною службою області у місцях реалізації продукції та офісному приміщенні підприємця проведено санкціоновані обшуки та вилучено нефіскалізований касовий апарат, а також чорнову документацію, які свідчать про реалізацію не облікованої тютюнової продукції.
Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 212, ч. 1 та ч. 4 ст. 358 КК України скеровано до Богунського районного суду м. Житомира для розгляду по суті.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: