У Житомирі підприємець намагався дати хабар працівнику поліції » Новини Житомира
 
 


У Житомирі підприємець намагався дати хабар працівнику поліції

Автор: news_maker від 25-01-2018, 19:00, переглядів: 936

У Житомирі підприємець намагався дати хабар працівнику поліції

25 січня 2018 року, прокуратурою Житомирської області спільно із працівниками Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, Управління захисту економіки та Головного управління Нацполіції в області, під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій затримано приватного підприємця під час надання працівнику поліції неправомірної вигоди на суму 3 тис грн.
Правоохоронці затримали підприємця «на гарячому», у службовому кабінеті начальника одного з відділів УЗЕ в області, коли зловмисник передавав зазначену суму коштів за те, щоб не вчиняли дій в його інтересах, а саме, не проводили перевірки щодо законності походження лісопродукції, виявленої на території його пилорами, а також щодо наявності необхідних дозвільних документів на виконання робіт із підвищеною небезпекою під час лісопильних та стругальних виробничих процесів.
Неправомірну вигоду вилучено, особу затримано у порядку ст.208 КПК України.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України, проводить СУ ГУ Нацполіції в області. Процесуальне керівництво забезпечує прокуратура області.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

У Житомирі підприємець намагався дати хабар працівнику поліції
У Житомирі підприємець намагався дати хабар працівнику поліції

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: