Художня школа у Житомирі потерпає від сусідства зі сміттєвими баками » Новини Житомира
 
 


Художня школа у Житомирі потерпає від сусідства зі сміттєвими баками

Автор: news_maker від 27-01-2018, 16:05, переглядів: 1 810

Художня школа у Житомирі потерпає від сусідства зі сміттєвими баками

Навпроти центрального входу до художньої школи Житомирської міської ради вже протягом багатьох років стоять баки для сміття. За словами адміністрації навчального закладу, ділянка їхнього розміщення належно не облаштована. Окрім того, у них скидають сміття цілими вулицями, серед яких Пушкінська та Лисенка. Відходи привертають до себе увагу ще й неприємним запахом. Особливо це відчувається за теплих погодних умов, коли юні художники працюють у шкільному садку. За словами директора художньої школи Олени Дубініної, вона вже багато років пише листи до міської ради з проханням перемістити баки зі сміттям подалі від навчального закладу, але все марно:
"Неодноразово ми зверталися, але пояснюють це тим, що санітарні норми вимагають 30 метрів від житлових споруд, а художня школа не є житловою спорудою. Просто я знаю, що в деяких великих містах смітники на вулицях стоять, але їх, по-перше, прибирають, по-друге, вони мають естетичний вигляд, виділяється певна зона, ділянка".
Приватне підприємство "Амон", яке вирішує господарчі питання даної території не уповноважене самотужки вирішувати це питання, зазначає керівник підприємства Леонід Шепель:
"Баки, які стоять навпроти художньої школи можна перенести, але потрібно погодження управління житлово-комунального господарства Житомирської міської ради, саме підприємство «Амон» не може цього зробити", – зазначив Леонід Шепель.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: